Yhteisö

Hub Saloon on löytänyt tiensä mukava joukko eri alojen yrittäjiä.
Tässä lyhyet esittelyt yrityksistä

Varsinaiset vuokralaiset

Aikatra  http://www.aikatra.com
Aikatra tarjoaa intouttavalla työotteellaan työnohjausta, kiireenkesytystä®, työhyvinvointivalmennusta, koulutusta, inspiraatioluentoja, kursseja ja ajatusvoimaa arkeen.

Asianajotoimisto Fenno Oy   http://www.fennolaw.fi

Asianajotoimisto Fenno on kokenut ja nuorekas, uudelta pohjalta rakennettu yritys, joka tuo jämäkän, modernin ja innovatiivisen otteen lakiasioiden hoitoon..

Cambridge-valmentaja Miia Tammiluoto  http://www.cambridgeohjelma.fi

Tiedämme kokemuksesta, että laihduttajana tarvitset tukea ja apua sekä painon pudotuksessa että painon hallinnassa. Valmentajamme ovat saaneet erittäin kattavan koulutuksen tuotteen käytössä, taso-ohjlemassa, valmennustaidoissa ja ohjelman muokkaamisessa juuri sinulle sopivaksi.

Caps Look® https://capslook.fi/ 

Caps Look® haluaa ratkaista suomalaisnaisten vaatekriisit, jotta löytäisit jokaiseen elämäsi tilanteeseen sopivaa päällepantavaa helposti ja nopeasti. Caps Look® kapselipukeutumisen menetelmällä kokoat vaatekaapin, joka palvelee sinun tyyliäsi ja elämäntyyliäsi, eikä mene enää sotkuun.
 

Joy & Order  http://www.joyandorder.fi
Suunnittelemme ja toteutamme modernia markkinointia ja viestintää sekä tuotamme aiheesta koulutuksia. Jos hommat ovat solmussa tai tuotantoputki tukossa, me autamme.

Katja Noponen Oy  http://www.katjanoponen.fi
Katja Noponen Oy on valtakunnallinen valmennus- ja kuntoutusalan yritys, jonka palveluksessa on yli 50 alan asiantuntijaa noin 30 paikkakunnalla. Työhönkuntoutumiseen, työhönpaluuseen ja työllistämiseen liittyvät toimenpiteet ovat yrityksen ydinosaamista. Samasta organisaatiosta saavat palvelua sekä työnhakijat että työnantajat.

Karprint Oy

Membook Oy  http://www.membook.fi

Membook on yhdistyksille ja muille yhteisöille sekä niiden jäsenille tarkoitettu palvelu, jonka tarkoitus on tehdä yhdistystoiminnasta helpompaa ja hauskempaa. Jäsenrekisterin ylläpitämisen lisäksi Membookissa on monia muita yhteisöllisyyttä ja yhdistystoimintaa tukevia toimintoja.

Pohjois-Suomen Tekniikkapalvelu Oy http://www.tekniikkapalvelu.fi

Pohjois-Suomen Tekniikkapalvelu Oy on energiasäästöpalveluiden asiantuntija. Tarjoamme energiankäyttöä tehostavia palveluita ja tuotteita sekä yritys-, että kotikäyttöön.

Polulla  http://www.polulla.fi
Polulla Coaching tarjoaa työnohjausta, valmennusta, koulutusta, kursseja, sovittelua ja verkostopalaverien fasilitointia yksilöille, ryhmille ja työyhteisöille.

Rejlers  http://www.rejlers.fi 

Olemme asiantuntijaorganisaatio, joka tarjoaa suunnittelu- ja konsultointipalveluita sekä projektipalveluita monialaiselle teollisuuden, energian, rakentamisen ja infran asiakaskunnille.

Salon Pelastakaa Lapset ry http://www.pelastakaalapset.fi
Salon Pelastakaa Lapset ry toimii salolaisten lasten, nuorten sekä lapsiperheiden hyväksi. Tällä hetkellä avustustoimintamme pääpaino on salolaislasten ja -nuorten koulunkäynnin sekä harrastamisen tukeminen Eväitä Elämälle- ohjelman kautta.

Sarkain Oy https://www.sarkain.fi/

Mobiilisovelluskehitystä.

Suomen Tiedetoimittajain liitto ry  http://www.tiedetoimittajat.fi
Suomen tiedetoimittajain liitto edistää tiedeviestintää yhteiskunnassa yhdessä muiden alan toimijoiden kanssa ja järjestää tiedeviestintään liittyvää koulutusta.

Tilitoimisto Statera
Tilitoimisto Statera on pieni tilitoimisto, joka tarjoaa asiakaslähtöistä palvelua kaikissa taloushallinnon tehtävissä - vankalla ammattitaidolla, 15 vuoden kokemuksella.

Vetcare Oy  http://www.vetcare.fi 

Vetcare Oy on ollut suomalaisten eläinlääkäreiden yhteistyökumppani vuodesta 1992. Toimitamme lääkkeitä ja vapaan kaupan valmisteita sekä lemmikeille että tuotantoeläimille. Tärkeitä asiakkaitamme ovat myös apteekit ja eläintenhoitajat sekä muut eläinten terveydenhuollon ja lääkinnän ammattilaiset.