Open Hub Club

 

Open Hub Club - vol 3

Keskiviikkona 22.4.2015 klo 16.30-19.30

Teemana: Luovien yhteisöjen voima ja kaupunkikehitys

Huhtikuun Open Hub Clubissa puhutaan luovista tiloista ja yhteisöistä. Salossa on käynnissä monenlaista ruohonjuuritason toimintaa, joka edistää kaupunkilaisten hyvinvointia, bisnestä ja kaupungin vetovoimaisuutta.

Vieraaksemme Open Hub Clubille saapuu Turun kaupunkitutkimusohjelman johtaja, valtiotieteen tohtori Sampo Ruoppila, joka kertoo mm. miten muualla Suomessa ja Euroopassa on onnistuttu käynnistämään uudenlaista toimintaa uusiokäyttöön otetuissa vanhoissa teollisuustiloissa. Lue taustaksi esim. "Suomalaiset luovan toiminnan tilat eurooppalaisesta näkökulmasta"

Toisena vieraana on monelle tuttu Salon kaupunginarkkitehti Jarmo Heimo, joka avaa kaupungin visioita ja suunnitelmia asemanseudun kehittämisestä. Onko Viljavaraston kohtalo sinetöity ja mitä on suunnitteilla Astrum-keskuksen ja rautatieaseman väliin?

Lämpimästi tervetuloa kuuntelemaan ja osallistumaan - toivotaan vilkasta keskustelua Salon tulevaisuudesta!

Ovet aukeavat klo 16.30 - tarjolla pientä purtavaa ja virvokkeita. Tarjoilut meille sponssaa jälleen

Ohjelma alkaa klo 17.00 ja päättyy klo 19.30.

Ilmoittaudu ja varaa paikkasi Eventbriten kautta TÄSTÄ. Mukaan mahtuu 50 ensimmäistä. Tilaisuus on maksuton.

****************************************************************************************************

Aikaisemmat Open Hub Club tapahtumat:

Open Hub Club - vol 2 - 5.2.2015 klo 16.00-19.00

Nyt puhutaan kasvusta!

Aiheena yritysten kasvuhaluisuus ja ns. startup-metodi - Mistä kasvun eväät yrittäjyyteen? Miksi kasvu on yritykselle tärkeää? Mitä kasvuun vaaditaan?

Pääpuhujana kasvusta kirjaa kirjoittava HUB13 -perustaja Ola Sundell. Lisäksi voit löytää parhaita yhteistyökumppaneita hauskalla tavalla (Speed-dating by Aikatra) sekä kuulla kolme mielenkiintoista nuorta / uutta salolaista yritystarinaa (Laser Quality Markings & AINA WirelessMembook).

Ovet aukeavat klo 16 - tarjolla pientä purtavaa ja virvokkeita. Tarjoilut meille sponssaa  sekä muut esittäytyvät yritykset.

Ohjelma alkaa klo 16.30 ja päättyy klo 19. JATKOT Hometownissa!

Ilmoittaudu ja varaa paikkasi Eventbriten kautta TÄSTÄ. Mukaan mahtuu 50 ensimmäistä. Tilaisuus on maksuton.

 

Ensimmäinen Open Hub Club pidettiin 2.10.2014 klo 17.30-20.00

Open Hub Club on verkostoitumisklubi, joka vastaa omalta osaltaan salolaisten yrittäjien verkostoitumisen tarpeeseen. OHC on avoin kaikille verkostoitumisesta kiinnostuneille henkilöille. Kutsumme tapahtumaan kiinnostavia ajankohtaisia puhujia sekä mahdollistamme paikallisten yritysten esittäytymisen rennossa tapahtumassa. Tavoitteena on lisätä serendipiteettiä ja ns. sattumahdollisuuksia sekä auttaa näin salolaisia yrityksiä menestymään. Tervetuloa mukaan!

 

Mitä?

Tapahtumassa on aina yksi pääpuhuja, joka alustaa mielenkiintoisesta ja ajankohtaisesta aiheesta.

Ensimmäiseen tapahtumaan saimme puhujaksi salolaisille tutun Annu Palmun. Aiheena on "2000-luvun johtaminen ja yhdessä yrittäminen". Toisessa tapahtumassa puhutaan kasvusta.

Lisäksi esittelemme aina 2-4 yritystä lyhyissä 10 minuutin puheenvuoroissa.

Tilaisuudet ovat rentoja alkuillan tapahtumia ja ne pyritään sponsorien tuella pitämään maksuttomina. Ilmoittaudu sponsoriksi ja pääset kertomaan yrityksestäsi tai vaikka itsestäsi lyhyessä 5-10 min puheenvuorossa. Sponsoripaikan hinta esittäytyvälle taholle on 100 euroa + alv. Tähän sisältyy näkyvyys yhteismarkkinoinnissa sekä esittelyständi + puheenvuoro paikan päällä. Konsepti elää ja kehittyy kun kerrytämme kokemusta tapahtumista - kaikki ideat ja palaute on erittäin tervetullutta!

Tule mukaan!

Laita sana kiertämään verkostoissasi, tule mukaan luomaan konseptia, vinkkaa puhujaa tai ilmoittaudu pitchaamaan, ständille tai sponsoriksi. Tätä tehdään yhdessä ja yhteistyössä kaikkien alueen toimijoiden ja organisaatioiden kanssa! Jos kiinnostuit, niin laita meiliä Tiinalle ja kerro, miten haluat olla mukana: tiina@hubsalo.fi.