From entrepreneurs to entrepreneurs

Hub Salo ja BOOI Innovations järjestävät kuusi seminaaripäivää luovuudesta, innovaatioista ja uudistumisesta. Haluamme auttaa salolaisia yrityksiä menestymään ja tuoda uudenlaista innovaatioajattelua perinteisiinkin yrityksiin. Katso alta itseäsi eniten kiinnostava aihepiiri (ko. aiheeseen paneudutaan aina syvemmin kyseisenä päivänä, muutoin runko on suunnilleen sama joka kerta) ja merkitse päivämäärä kalenteriisi jo nyt! Tilaisuudet pidetään englanniksi.

Yhden päivän hinta on nimellinen 25 euroa (+ alv). Pieni osallistumismaksu takaa sitoutumisen eikä paikkoja varata turhaan, sillä mukaan mahtuu aina vain 12 henkeä kerrallaan. Tulot käytetään kulujen kattamiseen ja ylijäävä osuus korvamerkitään Hub Salon tuleviin tapahtumiin. Hinta sisältää materiaalit ja taukokahvit. Lounas syödään omakustanteisesti. Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu ja maksa osallistumisesi Holvi-kaupassamme nopeasti (ryhmän koko maksimissaan 12 henkilöä).

Tervetuloa uudistumaan ja inspiroitumaan!

Lue lehdistötiedotteemme aiheesta täällä.

Yhteiset teemat (joka kerta samat): 

  • Persoonallisuus ja yhteistyö erilaisten ihmisten kanssa
  • Yrittäjyys ja miten tehdä parempaa myyntiä
  • Moderni markkinointi
  • Luovuus, innovointi, uudistuminen ja arvonluonti

Lisäksi joka kerta perehdymme yhteen aihepiiriin syvällisemmin (valitse oma suosikkisi!)

19.4. Luovuus prosessina - Creativity

17.5. Persoonallisuustyypit - Personality types

16.8. Liiketoimintamalli - Business Model

20.9. Arvon luonti - Value Creation

18.10. Innovointi - Innovation

15.11. Liiketoiminnan uudistaminen - Business renewal

Voit siis toki osallistua vaikka jokaiseen sessioon, mutta huomioithan että osa kokonaisuudesta on aina samansisältöinen. Mikäli kiinnostuit aiheesta laajemmin, käy tutustumassa BOOI Innovationin LinkedIn-sivuun, jossa Ron jakaa mielenkiintoista aihepiiriin liittyvää sisältöä. Jos haluat henkilökohtaisempaa sparrausta, voit hyödyntää Ron Broensin "Salo-päivää" josta löydät lisätietoa täältä (vain salolaisille yrityksille).