Käyttäjän Tiina Vainio blogi

             

Lehdistötiedote 16.2.2016

Pro-bono aloite “Yrittäjiltä yrittäjille” käynnistymässä. Taustalla Hub Salo ja BOOI Innovations.

             

Press release 16.2.2016

Pro-bono initiative ‘From Entrepreneurs to Entrepreneurs’ from Hub Salo and BOOI Innovations

Jos mediaan on uskominen, niin täällä Salossa menee todella huonosti. Joillain mittareilla tarkasteltuna näin toki onkin, mutta on myös muita mittareita, jotka osoittavat aivan toiseen suuntaan.

 

Vuoden päätteeksi on usein tapana kerrata mennyttä vuotta ja katsoa hieman tulevaan - niin myös täällä Hubilla. Kulunut vuosi on ollut vauhdikas, yllätyksellinen, tapahtumarikas ja sanalla sanoen UPEA! Sen ovat mahdollistaneet kaikki Hubilaiset, Hubilaisten asiakkaat, ystävät, yhteistyökumppanit ja tapahtumiimme osallistuneet ihmiset.

 

Elokuu lähenee loppuaan ja elämä Hubilla on vilkastunut jälleen helteisen kesän jälkeen. Pakko mainostaa meidän ilmastointia: tekniikka toimii erinomaisesti ja myös heinäkuun helteillä toimistolla oli miellyttävän viileätä. Taisipa joku hubilainen miettiä toimistolla yöpymistäkin...

 

Täällä ollaan jo ihan kesäfiiliksissä - kelistä huolimatta. Kesä tuo tullessaan aikaa luoville ajatuksille ja kehittämiselle sekä pienen lupauksen tulevasta syksystä. Mahtavaa!

Kesän alku näkyy hubilla hienoisena hiljenemisenä, mutta osa porukasta tekee edelleen töitä täydellä teholla. Heinäkuussa hubi on käytännössä "kiinni" (ulkopuolisilta), sillä olemme sulkeneet neuvottelu- ym. tilojen varauskalenterit loman ajaksi. Elokuussa jatketaan jälleen normaaliin tapaan, joten tässä blogissa jo hieman kurkistusta tulevaan.

 

Vanha sanonta "Time flies when you're having fun!" on todellakin pitänyt paikkaansa Hub Salossa. Esimmäiset kuusi kuukautta hubilaista elämää on nyt takana ja on pienen yhteenvedon aika.

Arkihaaste

 

Takana on onnistunut ja vilkas syksy, edessä joulu, uusi vuosi ja uudet kujeet.

Hubin ensimmäiset viikot ovat olleet suuri menestys ja elämä uudella toimistolla on lähtenyt käyntiin hienosti. Jo lokakuussa ensimmäiset innokkaat vuokralaiset kantoivat tavaroita sisään, vaikka remontti oli vielä vähän kesken. Vihdoin 1.11. avasimme ovemme virallisesti ja ensimmäistä päivää juhlistettiin heti avoimin ovin.

Hub Salon taival alkoi jo vuosi sitten syksyllä tästä blogikirjoituksestani. Unelma oli kytenyt jo paljon kauemmin. Käy lukemassa alkuaikojemme kuulumisia ja matkantekoa tähän päivään saakka vanhasta blogistamme osoitteessa hubsalo.wordpress.com. Jatkossa kirjoitamme kuulumisia tällä uudella sivustolla ja päästän ääneen myös muut hubilaiset. Tervetuloa mukaan seuraamaan matkaamme tästä eteenpäin!

Tiina

Sivut

Tilaa syöte RSS - Käyttäjän Tiina Vainio blogi