Pro-bono aloite "Yrittäjiltä yrittäjille" käynnistyy

             

Lehdistötiedote 16.2.2016

Pro-bono aloite “Yrittäjiltä yrittäjille” käynnistymässä. Taustalla Hub Salo ja BOOI Innovations.

Hub Salo ja BOOI Innovations ovat lyöttäytyneet yhteen tukeakseen kotikaupunkiaan Saloa. Kuten tiedämme, Saloa on koeteltu viime vuosina kovalla kädellä - erityisesti kaupungin suurimman työnantajan lopetettua toimintansa täällä. Toisaalta tämä muutos on synnyttänyt paljon uusia yrityksiä, joiden menestymistä me kaikki toivomme. Haluamme omalta osaltamme auttaa Saloa pääsemään takaisin jaloilleen.

“Yrittäjiltä yrittäjille” -aloite käynnistyy kuuden kuukausittaisen tilaisuuden sarjalla, joissa yrittäjät (tai sellaisiksi haluavat) saavat tukea ja oppia oman liiketoimintansa kehittämiseen. Keskitymme erityisesti arvon luonnin, jatkuvan innovoinnin sekä liiketoimintamallien kehittämiseen kilpailukyvyn lisäämiseksi.

“On hienoa päästä tekemään tätä yhdessä Hub Salon kanssa. Salolaisina yrittäjinä meillä on velvollisuus tukea toisiamme näinä haastavina aikoina. Kun aloitin oman yritykseni vajaa kuusi vuotta sitten, sain starttirahaa yritykseni perustamiseen. Tämä on minun tapani kiittää tuosta tuesta ja antaa takaisin yhteiskunnalle” kertoo Ron Broens, BOOI Innovations Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja.

Kun Ron ehdotti minulle tätä aloitetta ja yhteistyötä, minun oli erittäin helppo vastata myöntävästi. Keskustelimme pitkään Salon tilanteesta ja huomasin että jaamme saman vision siitä, miten asiat voisivat olla - ja miten sinne päästään. Uskomme molemmat yhteistyöhön, serendipiteettiin, kokeiluun ja tekemiseen. Tämä seminaarisarja on toivottavasti alku jollekin isommalle ja tavoitteena on omalta osaltamme antaa positiivinen sysäys kaupunkimme yrittäjille ja uusille startupeille” sanoo Tiina Vainio, Hub Salon perustaja ja kasvuyrittäjä itsekin.

Haluamme tällä aloitteella olla mukana myös kasvavassa #salostrikesback kansanliikkeessä. Toivotamme mukaan kaikki samoin ajattelevat yrittäjät, jotka haluavat olla mukana auttamassa ja tukemassa toisiaan, ja kutsumme samalla mukaan lisää kumppaneita. Toivomme myös näkevämme paljon yrittäjiä jokaisessa tilaisuudessa. Lisätietoa kiinnostuneille löytyy täältä ja oman paikkasi varaat helposti Holvi-kaupastamme.

Lisätietoja antavat:

Tiina Vainio                    Ron Broens

tiina@hubsalo.fi              ron.broens@booi-innovations.com

040 525 8340                  050 501 6329