Hubilainen - ja ylpeä siitä

 

Tällä kertaa omasta Hubi-kokemuksestaan kertoo työnohjaaja ja valmentaja Päivi Hoikkala. 

Olin Hub Salon ihka ensimmäisiä vuokralaisia kohta kolme vuotta sitten, eli olen ollut mukana yhteisössä alusta saakka. Enpä osannut aavistaa, että jonakin päivänä katselen työhuoneeni ikkunasta samaa punaista tappiskoulurakennusta, jonne vuosikymmeniä sitten kipitin pienenä lettipäänä ensimmäiselle luokalle.  

POLULLA Coaching yritykseni  tarjoaa monipuolista henkilöstövalmennusta: Yksilö- ja ryhmätyönohjausta, työpajoja ja alustuksia työyhteisöjen kehittämispäiviin, sekä NLP- ja mindfulnesskursseja. Vaikka osa työstäni toteutuu työyhteisöjen omissa tiloissa ja siksi myös reissaan jonkin verran, on kiitollista saada tarjota useiden asiakkaiden tarpeisiin sopivat monipuoliset, viihtyisät ja joustavasti toimivat tilat aivan kaupungin ytimessä. Työtilani tarjoaa mukavat puitteet yksilö- ja ryhmävalmennuksiin ja Hub Salon koulutustila sekä kodikas ja kutsuva lounge pehmeine sohvineen ovat käytettävissä kun tarvitsen tilaa isommille ryhmille.

Yksityisyyttä ja yhteisöllisyyttä

Arvostan suunnattomasti työrauhaa, jonka oma tila Hub Salossa tarjoaa ja samalla nautin hubilaisten yhteisöllisyydestä. Saan kuulua joukkoon jossa yhdistyy huikea määrä eri alojen osaamista. Olen saanut uusia yhteistyökumppaneita ja työtilaisuuksia, ja myös monta uutta ihanaa ystävää. Täällä jaetaan ilot ja surut, ja luodaan usein myös yhdessä uutta. Hub Salon ilmapiiri on myönteinen ja innostava, täällä yksilöllinen sekä eri alojen osaaminen yhdistyy uutta luovalla ja energisoivalla tavalla.

Hubilaisuus on minulle vahvasti elävä ja iloinen käsite - hubilaisena on hyvä olla. Etuoikeus, johon kutsun sinutkin tutustumaan!

Päivi Hoikkala

Työnohjaaja STOry.
Henkilöstövalmentaja
NLP Trainer
Ratkaisukeskeinen Coach
Mindfulness työssä-ohjaaja

Tutustu POLULLA Coaching palveluihin www.polulla.fi