Hubi täyttyy!

 

Elokuu lähenee loppuaan ja elämä Hubilla on vilkastunut jälleen helteisen kesän jälkeen. Pakko mainostaa meidän ilmastointia: tekniikka toimii erinomaisesti ja myös heinäkuun helteillä toimistolla oli miellyttävän viileätä. Taisipa joku hubilainen miettiä toimistolla yöpymistäkin...

Hubille on muuttanut syksyllä uusia yrittäjiä ja huoneet täyttyvät kovaa vauhtia. Päivitin "Tilat ja hinnat"-osastoon ajantasaisen tilanteen vapaista huoneista. Vapaat tilamme löytyvät myös Yrityssalon "Vapaat toimitilat"-palvelusta.

Huoneiden hyvän menekin ansiosta syksy tuo hieman muutoksia ulkopuolisille vuokrattaviin tiloihin. Ns. "pikkuneukkari" (huone 18) poistuu käytöstä loka-marraskuun aikana, mutta keskikäytävän ryhmätyötila ja Arkisto-neukkari palvelevat edelleen erilaisissa kokoustarpeissa. Arkistossa on iso pöytä ja tuolit 10 hengelle. Hieman tiivistämällä pöydän ääreen mahtuu jopa 12 henkeä. Ryhmätyötila sopii pieniin tapaamisiin tai pieniin infotilaisuuksiin tms. Tilassa on muutama pyöreä pöytä ja tuoleja tarpeen mukaan. Kokoustilojen varaukset tehdään ja maksetaan tuttuun tapaan Joustotoimisto-palvelun kautta.

Koulutustilana toistaiseksi toiminut huone 19 etsii myös vakituista vuokralaista (kuva yllä). Tila on iso (noin 65 neliötä), valoisa ja avoin. Se soveltuu erittäin hyvin esim. asiantuntijatoimistolle tai vastaavalle. Työpisteitä saa helposti ainakin 4-6 kpl + palaveripaikan, sohvan jne. Tervetuloa tutustumaan kyseiseen tilaan! Sijainti on myös erinomainen aivan Hubin pääsisäänkäynnin vieressä. Saa vihjata kaverille!

Uusien vuokralaisten tiedot päivitetään pian myös tuonne "Yhteisö"-sivulle sekä Pinterestiin. Meillä alkaa olemaan koossa erittäin hieno porukka eri alojen ammattilaisia - eri ikäisiä ja eri taustoista tulevia ihmisiä. Erilaisuus on valtava rikkaus ja se on synnyttänyt jo useita poikkitieteellisiä ajatuksia ja yhteistyömuotoja. Uskon että näistä kuulemme vielä jatkossa lisää. Serendipiteetti - satunnaiset kohtaamiset - hubin loungessa ja hubilaisten avoin asenne sekä toisiinsa että kaikkeen uuteen näkyy meillä erityisenä Hubin henkenä ja tunnelmana. Aina löytyy joku, joka tuntee jonkun, joka voi auttaa! Hubilaisten verkostot ulottuvat yllättävän moneen ja mielenkiintoiseen paikkaan.

Jos siis kaipaat työyhteisöä ja työkavereita, mutta tarvitset myös rauhallista työpistettä tai työhuonetta, niin ota äkkiä yhteyttä. Hubi täytyy kovaa vauhtia ja talo on kohta täynnä. Vielä ehdit mukaan!

Syysterveisin

Tiina

P.S. Hub Salo osallistuu Kansalliseen etätyöpäivään 18.9. ja tuolla viikolla vietämme jälleen sekä avokonttoriviikkoa että pidämme avoimien ovien päivän. Merkkaa kalenteriin jo nyt - lisätietoa piakkoin!