Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in /var/www/fs3/46/hubsalof/public_html/sites/all/modules/views/includes/view.inc on line 2553

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in /var/www/fs3/46/hubsalof/public_html/sites/all/modules/views/includes/handlers.inc on line 753
Blogit | Hub Salo

Blogit

 

Tällä kertaa omasta Hubi-kokemuksestaan kertoo työnohjaaja ja valmentaja Päivi Hoikkala. 

Olin Hub Salon ihka ensimmäisiä vuokralaisia kohta kolme vuotta sitten, eli olen ollut mukana yhteisössä alusta saakka. Enpä osannut aavistaa, että jonakin päivänä katselen työhuoneeni ikkunasta samaa punaista tappiskoulurakennusta, jonne vuosikymmeniä sitten kipitin pienenä lettipäänä ensimmäiselle luokalle.  

             

Lehdistötiedote 16.2.2016

Pro-bono aloite “Yrittäjiltä yrittäjille” käynnistymässä. Taustalla Hub Salo ja BOOI Innovations.

             

Press release 16.2.2016

Pro-bono initiative ‘From Entrepreneurs to Entrepreneurs’ from Hub Salo and BOOI Innovations

Tuntuu käsittämättömältä, että sinä Hub Salo olet jo kaksivuotias! Kaikkea on kerinnyt tapahtua, monta muistoa muovautua ja iloista hetkeä vietettyä. Se, että on saanut nähdä sinun syntyvän, kasvavan ja vahvistuvan, on meille suuri ilo.

”Hub Salo - tämä 2-vuotias taapero juoksee jo kovaa vauhtia ja kasvaa.”

- Pia Mielonen, kummitäti

Jos mediaan on uskominen, niin täällä Salossa menee todella huonosti. Joillain mittareilla tarkasteltuna näin toki onkin, mutta on myös muita mittareita, jotka osoittavat aivan toiseen suuntaan.

 

Vieraskynässä tällä kertaa Tarja Siuvatti, joka on ollut Hub Salon avokonttorissa vuokralla lähes alusta saakka. Hubilla on syntynyt mm. Metsäkirja sekä lukuisa määrä artikkeleita, koulutuksia ja luentoja. Tarja toimii sähköasentajan työnsä lisäksi keruutuotetarkastajana ja haaveilee että saisi tehdä Metsäkirjan teemaan liittyviä asioita työkseen täyspäiväisesti.

 

Heinäkuussa viime vuonna se tapahtui: minusta tuli hubilainen.

Ensin olin vaan tavallinen vasta valittu Tiedetoimittajain liiton pääsihteeri, joka etsi toimistoa. Seuraavassa hetkessä istuin Hubin loungen sohvalla neuvottelemassa ihastuttavan Tiinan kanssa vuokraehdoista ja sivusilmällä seurailin muita hubilaisia.

 

Vuoden päätteeksi on usein tapana kerrata mennyttä vuotta ja katsoa hieman tulevaan - niin myös täällä Hubilla. Kulunut vuosi on ollut vauhdikas, yllätyksellinen, tapahtumarikas ja sanalla sanoen UPEA! Sen ovat mahdollistaneet kaikki Hubilaiset, Hubilaisten asiakkaat, ystävät, yhteistyökumppanit ja tapahtumiimme osallistuneet ihmiset.

 

Elokuu lähenee loppuaan ja elämä Hubilla on vilkastunut jälleen helteisen kesän jälkeen. Pakko mainostaa meidän ilmastointia: tekniikka toimii erinomaisesti ja myös heinäkuun helteillä toimistolla oli miellyttävän viileätä. Taisipa joku hubilainen miettiä toimistolla yöpymistäkin...

Sivut

Tilaa syöte RSS - blogit