Avokonttori

Sinustako Hubilainen?

Hub Salosta löydät viihtyisän avokonttorin, joka on helpoin ja kevyin tapa ryhtyä hubilaiseksi. Oletpa sitten aloitteleva yrittäjä tai jo kokeneempi konkari, voit hyötyä yhteisöstämme monella tavalla. Verkostoituminen tapahtuu luonnollisesti ja meillä on jo lukuisia tarinoita asioista, jotka ovat saaneet ensipolkaisunsa hubilla sattuneesta tapaamisesta! Osallistua voit juuri sen verran, kuin itsellesi on luontevaa. Helpoiten tämä onnistuu vaikkapa viikottaisilla Hubikaffeilla aina maanantaisin.

Toimimme avoimuuden ja yhteistyön hengessä ja salolaista yrittäjyyttä edistäen ja tukien. Kaikki auttavat toisiaan omien mahdollisuuksiensa mukaan ja usein joltain löytyy aina juuri "se joku", joka tarvitsee palveluitasi tai voi muuten sinua auttaa. Järjestämme yhteisiä koulutuksia ja tapahtumia sekä olemme mukana Salon elinkeinoelämän kehittämisessä. Tutustu Hub Salon maailmaan myös Pinterestissä.

Avokonttorissa on tällä hetkellä vielä vapaana 5 työpistettä (kaikkiaan niitä on 12 kpl). Vakiovuokralaisena saat vakiopaikan ja voit "vallata" ja somistaa sen halusi mukaan. Käytössäsi on ADIn laadukkaat kalusteet, työtuoli ja lukittava kaappi. Pääset kulkemaan toimistolle 24/7 ja saat yrityksellesi postilokeron ja virallisen osoitteen. Käytössäsi on myös nettiyhteys, tulostin, lounge ja keittiömme. Kahvia ja teetäkin on tarjolla ja omat eväät säilyvät jääkaapissa ja lämpiävät mikrossa. Keittiössä on täysi varustus, joten kokatakin saa! Sadan euron kuukausimaksulla saat kaiken tämän. Lisäksi voit varata neuvottelu- ja koulutustilojamme puoleen hintaan. Mikäli tarvitset neuvottelutiloja säännöllisemmin, kannattaa lunastaa neukkaripaketti 60 euron lisähintaan. Eli yhteensä 160 euroa/kk + alv saat myös vapaan neuvottelu- ja koulutustilojen käyttöoikeuden!

Ota yhteyttä ja tule tutustumaan ja vaikkapa koetyöskentelemään hubille päiväksi veloituksetta (varaus etukäteen info@hubsalo.fi -> mainitse että haluat tulla koetyöskentelemään). Paikanpäällä voit parhaiten todeta sopisiko Hub Salo sinullekin toimistoksi ja tukikohdaksi!